Faciliteiten

Vakantiehuisje Makkum

Onze chalets S15 en T11 staan op camping De Holle Poarte in Makkum waar voor iedereen wat te doen is. Voor kinderen is er een kinderboerderij, speeltuinen, speeleiland, en een chillruimte. In de zomer is er een animatieprogramma. In de chalets zelf liggen diverse gezelschapsspellen, is er een kleine bibliotheek, en een ruime tuin om in te spelen. Er staan een eenvoudige dames- en herenfiets in het schuurtje.

Op het campingterrein vind je verder nog jeux de boules banen, een fietsverhuur, een supermarkt, een snackbar en meerdere restaurants.  Naast de camping ligt jachthaven Marina Makkum met pingpongtafels en zwembadje.

Kitesurfen en windsurfen
Kitesurfen en windsurfen zijn erg populair in Makkum vanwege het ondiepe water en goede wind. Op het strand bevindt zich een windsurf- en kitesurf school met huurmogelijkheden.

Chalet S15
Ons chalet (nummer S15) ligt aan de rand van het recreatieterrein naast de receptie en de jachthaven, is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed  van 140 cm x 200 cm en de tweede slaapkamer heeft een stapelbed met bedden van 90 cm x 195 cm. 

Verder heeft het chalet een ruime woonkamer met open keuken en een volledige inventaris.  Zo beschik je over een ruime koelkast met vriezer, waterkoker, Senseo en/of filterkoffieapparaat, nieuwe combimagnetron met oven, grill en magnetronfunctie en genoeg servies, bestek, glazen, pannen e.d. Keukendoeken en handdoeken zijn ook aanwezig. De bedden zijn opgemaakt en handdoeken worden bijgeleverd. Het chalet beschikt over een gaskachel met vaste aansluiting. Ook is er een TV (canal digital) en stereoset. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Er is veel ruimte in de omheinde tuin en op het zonnige terras waar je ook schaduw vindt. Er zijn 2 tuinsets.

Tuinhuis
Het tuinhuis heeft twee fietsen die jullie tot je beschikking hebben.

Chalet T11 
Ons chalet (nummer T11) ligt in het midden van het recreatieterrein op een hoekkavel direct aan het water,  is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed  van 140 cm x 200 cm en de tweede slaapkamer heeft 2 bedden van 80 x 200 cm

Verder heeft het chalet een ruime woonkamer met open keuken en een volledige inventaris.  Zo beschik je over een ruime koelkast met vriezer, waterkoker, Senseo en/of filterkoffieapparaat, combimagnetron met oven, grill en magnetronfunctie, vaatwasser en genoeg servies, bestek, glazen, pannen e.d. Keukendoeken en handdoeken zijn ook aanwezig. De bedden zijn opgemaakt en handdoeken worden bijgeleverd. Het chalet beschikt over een gaskachel met vaste aansluiting. Ook is er een TV (canal digital) en cd/dvd speler. De badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en vaatwasser. Er is veel ruimte in de omheinde tuin en op het zonnige terras, waar je ook schaduw vindt. Er zijn 2 tuinsets.

Tuinhuis
Het tuinhuis heeft twee eenvoudige fietsen die jullie tot je beschikking hebben.

Onze chalets zijn huisdier- en rookvrij.
Was- en droogfaciliteiten vind je op de camping vlakbij de receptie.